03-06-08

2juni

2 juni


Destination

deze homoclub bevindt zich in de Chaoyang district, vergeleken met de andere blinkende, schitterende, met witte gloeilampen bedekte clubs met namen als “Angel” en “Ricky”, was “Destination” een discrete kleine club.
We kwamen in en betaalden de toegangsprijs van 60kuai, een gratis drank was inclusief. Het is verrassend klein en veel lounges waar je rustig kan praten. Tegen mijn verwachting, was er maar ene kleine dansvloer en meer jongens dan meisjes.
Op het eind van de avond, was het een mirakel voor Maurits om Jordan en Nigel mee te slepen naar deze club. We hebben ons geamuseerd

In China, homoseksualiteit is een rare phenomeen dat toch aanvaardt wordt. Chinezen kunnen homofobisch zijn en uit dat angst onstaat er verrassend géén homohaat. Homoseksuelen zijn algemeen aanvaard, maar de Chinezen zouden toch graag 3 meter afstand van hen blijven.


Over homoseksualiteit in China: http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_China


Training in juni

spijtig genoeg kan ik niet voltijds trainen in juni (reizen met mijn zus), ik vind het echt jammer omdat ik de voorbije maand niet de kans had om serieus te trainen zoals ik gewenst had. (blessures, ziekte,vermoeidheid,...) Langzaamaan ben ik aan het roesten...pffff


ticket naar huis

ik keer 9juli naar huis...

07:16 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.