30-05-08

30 mei

30 mei


mijn excuses dat ik de voorbije dagen niet zoveel geupdatet heb, maar ik was zeer druk en zeer vergeetachtig. :p


over wushu

De laatste week, heb ik niet zoveel getraind, dus ben ik langzaam aan het achteruit gaan, ik denk dat ik niemand zo imponeren als ik terug in België ben...

Chang heeft ons een onmogelijke opdracht gegeven: een eigen vorm maken...
Het is moeilijk, je moet de ritme, de vereiste technieken en standen en je eigen “smaak” in rekening houden. Alhoewel ken je wushu beter en beter. Alleen wens ik dat ik meer tijd heb dan 3 dagen.


Winkelen

het is zo lang geleden dat ik met meisjes( Paula->brazilie , Daphne->mexico, Eileen-> engeland) heb gewinkeld. Na een paar maanden met de jongens alleen, was het voor mij een uitlating. Alhoewel dat ik toch die voorbije halfjaar heb genoten.


Homoclub

een van de nieuwelingen, Josh (Am.) wil graag naar een gay-club gaan, te midden in Beijing. Omdat Beren Beijing beter kent en goed mondje Chinees praat, heeft Josh hem uitgenodigt. Lol, maar enfin Beren heeft me ook uitgenodigt. We zullen het zien hoe het gaat.


Moet mijn kamer opruimen voordat mijn zus komt.


Na mijn nieuwe vorm

Juist heeft Chang mijn nieuwe vorm bekeken en zoals verwacht, was het niet zo welletjes gegaan. Ik voelde me zo ontmoedigd, aan de ene kant was het alsof ik hem teleur heb gesteld, alsof ik het beter kon, maar aan de andere kant, was het niet eerlijk omdat ik niet zo bekend ben met competitievormen. Uiteindelijk hebben we “paar” veranderingen ingevoerd.


Door de Spelen

Door de Spelen, moet alle kleine marktkraampjes, straatverkopers midden juni naar huis! Wat heel moeilijk is, want vele onder hen zijn van Sichuan afkomstig en zijn veel te bang om naar huis te gaan. (merk op: er zijn nog steeds kleine aardbevingen aan het gaan voor 2 weken, ongeveer 18dgn) Het is wel jammer voor de Olympische toeristen dat ze geen kennis zullen maken met de marktkraampjes enzo,..16:29 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.