28-04-08

28 april

28 april


zondag training

we waren 15 minuutjes te laat voor dat we in de garage aankwamen, de kinderen waren weer enthousiast voor hun les Engels. Koddig, leergierig, behoorzaam en zeer lenig dat ze zijn. Gevolgd door wushules


Het was veel strekken en schoppen, in totaal hebben we 20 minuten in een spreidzit gezit, en 200à300 keren geschopt.


Ik heb veel geleerd over de wushu athleten, waarom ze zo “superieur” zijn.


Als je wushu begint op een zeer jonge leeftijd, dat biedt niet alleen één voordeel aan maar twee.
De eerste voordeel is al bekend onder vele, namelijk de zachte spieren van het kind die een grotere voordeel spelen in het aanwerven van lenigheid, die leidt tot het gemakkelijk schoppen.
de tweede voordeel: het hoge energielevel als kind, als je van kindsbeen af gewoon bent aan de vermoeide lessen en toch na die 2uurtjes huppelend zit te spelen, zullen de komende 8uren wushu per dag voor een tiener vanzelfsprekend zijn. Ze zijn gewoon sinds jongaf bekend met de vermoeidheid
De wushukenners weten dat de meeste spieren in de spieren en in je taille zitten, dat is een van de redenen waarom wushu-athleten zo “dun” zijn, omdat ze niet veel armspieren kweken. (met deze bedoel ik changquan mensen). De andere reden is, ze blijven sinds jeugd vet verbranden.


Arbeidsdag

hier vieren ze ook dag van de arbeid. Vroeger hadden ze een week vrij af, maar de regering heeft besloten om het verkeer te verminderen dat veroorzaakt wordt door mensen die heen en weer reizen met de trein, bus,.... Nu hebben we 3dagen vrij af, leuk... Om de rest van gestolen vrije dagen goed te maken, vieren ze voor het eerst de traditionele feestdagen.

16:13 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.