11-04-08

11 april

11 april


paar updates van vorige dagen


maandag ben ik uiteindelijk een boekenwinkel binnengeweest. Heel veel boeken. Een eigen verdieping voor de trouwe Japanse lezers, een magnifieke verzameling van strips en manga,...


dinsdag hebben we een bezoekje gebracht in Ipoh en oma Thong was daar ook. Een leuke familiereunie.


Woensdag, mijn laatste dag. Ik heb het rustig gehouden, alhoewel was ik zeer uitgeput van de vroege wandeling in de bergen met mijn tante.

Donderdag, om 9uur vertrok mijn vliegtuig, kwam in de namiddag aan.

Vandaag, terug in ochtendtraining.


Vruchten afwerpen
Volgens mij, heeft de training van Chang vruchten afgeworpen. Ding Laoshi was zeer content met mij dat ik herbegonnen ben met de ochtendtraining, zeker vandaag was hij zeer streng met mij dan anders. Nog niet zo streng als Chang, maar zijn bedoeling is goedgemeend. Het leukste ervan is dat hij zeer positief tegenover mij staat. Het is gewoon heerlijk om terug te zijn in de ochtendtraining, voetbal met de leraars: Chinezen en huaren(= emigrante chinezen) tegen buitenlanders.


Het lopen in Maleisie heeft ook vruchten afgeworpen, iedereen zegt dat ik verdund ben. Tja, als je elke dag daar loopt, heb je zo'n gevoel dat je in een sauna loopt.


Mis het eten

ik mis het gestoomd vis, de verse groenten, Chinese soep in Maleisie...


Proficiat

Vlawac, proficiat voor de gewonnen medailles in de nationale competitie.


Over competite gesproken, vorig zaterdag heeft Chang aan een kleine competitie deelgenomen en voor speer en rechtzwaard een medaille gehaald. Yaay. Voorlopig zijn zijn plannen om paar keertjes per week in Sichahai te trainen ter voorbereiding voor de komende de nationale kampioenschap in juni.

En Chang zei tegen Beren en ik dat hij graag ons ziet deelnemen in een wedstrijd (waar buitenlanders ook kan deelnemen) in juni. Now my heart skips a beat...

13:22 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Meedoen! Ba jaaa Moon Lie, meedoen aan die wedstrijd. Vlawac staat als 1 man achter jou. Denk aan het vaderland en zo. Hoor je het trompet geschal al?

Gepost door: Paul | 12-04-08

De commentaren zijn gesloten.