10-03-08

9maart en 10maart


9maart


Lesgeven


geef les engels aan een Chinese. Zeer aardig en leergierig. Haar chinees is zeer goed in vergeleken met de andere, jammer dat ze te verlegen is om te spreken.


Chang's conditietraining

mijn hart klopte onderweg naar de les. Het was uitputtend, demotiverend, verschrikkelijk, bangelijk, ... onze eerste opdracht luidde: 5xronde (=400m), eerste traag, gevolgd door 2 gemiddelde en ten slotte door 2 snelle spurt. (jakkes), 3x200m snelle spurt, 3x50m snelle spurt, 12x “heupoefening”set (zeer uitputtend), 2xset ( 20x knieen opheffen, spurten naar de andere mat, 20 buikspieroefening (schaar), huppelen op een been naar de andere mat, 20 rugoefening, huppelen op de andere been,20 zijdelings buikspier, sprongen naar de mat, 20x push ups) gadver... Chang was ook “easy” met mij, ik moest maar 2x200m, makkelijkere heupoefening doen (omdat mijn benen te kort was) en 15xbuikspier.


Normaal hebben we training daarna, maar we waren te “lui” hahaha


Chinees

geen wushu in de ochtend, godverdomme! Maar chinees, eens kijken of ik dit volhou, anders niet...


10 maart


eerste schooldag

in onze klas heb je Maurits, Beren, Chika, 3 Koreanen en een Franse. Blijkbaar beginnen we les 31, met andere woorden, ik was bezig voor een halve semester om tot les 40 te geraken... ik ga naar een andere klas met Chika en een koreaan. God ik viel al in slaap...zucht. Blijkbaar in de ochtend-wushules zijn er 13 mensen. Veel nieuwelingen, ondertussen met een Amerikaan en een Deens kennisgemaakt.


Deze middag hebben we geprobeerd basketbal te spelen...toen veranderde het naar voetbal, vervolgens werd ik een geliefd boksbal en ten slotte zag je Beren en Maurits een typische Britse/Goofy-achtige bokspositie nemen....

15:40 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.