04-03-08

4 maart

4 maart


newbies

er zijn totaal 7nieuwe studenten, 2 zijn al aangekomen. De eerste was Mark, van California met de “Governator”. Beren en ik (vooral ik)hebben een streek gehaald als deel van de ontgroening: Mark slaapt in kamer 321, Beren en ik keken opzettelijk raar naar elkaar, wensten hem geluk met zijn kamer en lieten hem uncomfortabel alleen...Ik: “so what room are you in?”

M: “room 321”

Ik: “oh you mean that corner room...uh -looks uncomfortable, turned to beren- uh beren, you know the corner rooom? Mark has it”

B appears

B: “oh...good luck with that”

M: “what is wrong with the corner room”

Ik; “nothing, nothing, is just..”

B: “meeh, it's a long time ago...”

M starts to panick hahaha


ondertussen kwam Fee (ofzo iets) uit Ierland en we hebben ook hetzelfde gedaan met haar...snigger.


Beren en ik hebben gepraat hoe de ongroening zou zijn. Het bestaat voorlopig uit: de puppy's redden van de wildeman, je haar laten knippen bij de “hairsalon” (read brothel, maar ze kunnen het toch niet weten, omdat ze geen woord kunnen lezen)


training

de lessen met chang zijn weer opnieuw aan de gang. 25Minuten lopen, stretchen,.. tweede training bestond uit 15lopen, eindeloos stretchen, eindeloos wushustanden doen....gelukkig ben ik slim genoeg om lang te douchen met warm water, slapen met een warmwaterfles, veel arnica opdoen en voila geen pijn de volgende dag!


Chang heeft ook een ongeluk met zijn rechtzwaard, (tand verloren...)

06:03 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.