31-01-08

31 januari

31 januari


de laatste lessen


de voorlaatste les voor dit semester. Jammer, want ik begon de opwarming zo leuk te vinden, vooral als het voetbal is met de leraren. Blijkbaar zijn Omar en ik verschrikkelijk, luid en wild in voetbal. Wel , de term “wild” geldt voor mij, aangezien dat ik graag de leraren tackelt (uit puur wraaksgevoel :)). Ik dacht dat ik nooit een jongen zal ontmoeten die even slecht of slechter is in voetbal dan ik. Omar en ik hebben gelijkaardige “kwaliteiten”: slecht in voetbal, goed in tekenen, tijdens Chang's les zijn wij altijd in problemen, we schreeuwen de hele tijd, zingen de hele tijd,...
Vandaag was ik goed in goalkeeping (i didn't flinch once when the friendly giant of 2 metres and bit tall trying to shoot a goal)

het meest amuserend was toen Ding laoshi een ingebeelde gevecht deed in de boksring :)


oh ik heb ook gejankt, gekrijst toen we de zijdeling spreidzit moesten doen (heb geen lenige heupen) en het leukste ervan was, was dat ik hulp kreeg van ding laoshi (hij zat op mijn rug)

blauwe plekken


ik denk dat ik nooit zoveel blauwe plekken op hetzelfde moment dan nu. 2 grote blauwe plekken op mijn rechterdij, mijn 2 knieen door goalkeeping, een door Chang en zijn kleine martelingstokje, 2 op mijn rechterdij ( weet ik niet), 2 rond mijn rechterelboog,...ze deden geen zeer toen ik ze kreeg.


Middagtraining
ik kwam eens kijken naar de middagtraining van Omar, Beren, Paul en Ding laoshi. Er waren ook 2 Chinese 6-jarige kinderen. Het niveau dat ze hadden was gelijkaardig zoals de mijne, maar ze waren leniger en hadden veel meer potentieel.......(heb videos genomen, zal straks op website zetten)


huiswerk

ik probeer die Chang te overtuigen om zijn huiswerk te maken (10 Engelse zinnen over zijn dag) maar hij is zo lui ;)

11:25 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.