26-01-08

26 januari

26 januari


training
vandaag hadden we mijn allerliefste soort training: condititietraining gecombineerd met krachttraining. Eerste twee rondes hebben we traag gelopen, gevolgd door 3 rondes middelmatig snelheid, daarna 2 snelle spurt en ten slotte 3 trage rondes. Ik heb dat allemaal goed gedaan (dit is natuurlijk uit puur sarcasme en met galgenhumor geschreven). Toen ik de laatste 2 rondes deed, voegde Chang nonchalant erbij toe: “quickly, moo!”. Na de 10 rondes, moesten we 5 keer sprinten (natuurlijk was ik weer het laatste, alhoewel de laatste 2 waar we eerst 10 keer onze knieen moesten opheffen, was ik verbazingwekkend de eerste...)

Voor onze sprongkracht gingen we naar de hoge tribune en de trappen op en neer “springen”. Ten slotte kuitentraining en buikspiefoefening. (wiii...)


Maar gelukkig ging de avondtraining niet door door het waterlek (de vloer was letterlijk onder water, zo erg dat je een ijsbaan ervan kan maken als de ramen open liet, want 's nacht is de temperatuur onder het vriespunt)


Gisteren moesten we de laatste as memoriseren, god het was moeilijk om de as in onze hoofd in te stampen. Chang werd bijna gek en wanhopig van ons ;)


ghost town

iedereen keert nu naar huis met drastische gevolgen : stilte ;) en het aantal keuzes voor eten in de kantine krimpt...zo honger....maar gelukkig heb ik “oathmeal” oh yes!!!!


verwarring

ik dacht dat Jack en William hetzelfde chinese student was, maar blijkbaar zijn ze broers (mss tweelingbroers), want ik vond het al raar toen William zei : “ when Jack returns”, vroeg ik me af waarom hij in het derde persoon sprak.

14:48 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.