23-01-08

23 januari

23 januari


ziek

Zondag voelde ik me ziek, dus heb ik de avondtraining (zondag) en de ochtendtraining (maandag) overgeslaan. Zondag was een slechte dag voor me : neus was verstopt, keelpijn, hoofdpijn, buikspierpijn, slecht gehumeurd (het was sprongen tijdens de middagtraining...jakkes) gefrustreerd over mijn rechterbeen (flexibility =0),... goed idee dat ik de volgend training niet kwam opdagen.


Monkey fist (hou quan)

heb me vandaag plat gelachen toen de oude wushu/sanda leraar apenstijl en de gorillastijl (ja, gorilla) deed, ik heb vooral genoten toen hij de aapachtige gezichtsexpressie namaakte en de postuur van een gorilla aannam. Het was amuserend maar wat mijn hart brak, was wat de leraar me vertelde : het is onpassend dat meisjes apenstijl doen!!!


heb blaren op mijn rechterhand door gunshu.


Hotpot
gisteren nam Jack ( een chinese wushustudent) naar een restaurant waar ze hotpot opdienen, het beste was, dat het een “all you can eat” restaurant was! Yataaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Het plaats waar we gisteren geweest waren, ben ik al bekend mee. Namelijk Stef's afscheidfeestje in de eerste semester.


Taalverwarring
soms denk ik in het nederlands en soms in het engels...pfff vervelend


markt
gisteren zijn ik, Beren en Omar naar de yashow markt geweest. Heb een jurk gekocht die ik eigenlijk niet wil, heb het gewoon gekocht zodat de fuwuyuan (de verkoopster) me zou stoppen met lastigvallen. Ik heb tevergeefs geprobeerd mijn afstand te houden door weg te lopen (telkens roept ze me terug), haar weg te schrikken door mijn koppige prijs (“niet 675yuan, mevrouw, maar 70!”). Dus op het einde heb ik het voor 130yuan gekocht...pfff.... kon het natuurlijk goedkoper krijgen, maar ze was zo “persistent” (wat is de nederlandse vertaling voor dit woord ook al weer?)

 

 

wereldnieuws

wow, heb Nieuwsblad online gelezen...interessante keuze onder de democraten..Hilary or Obama?


 

07:39 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.