19-01-08

19 januari

19januari


krachttraining

de training van chang worden erger en erger, gisteren hadden we krachttraining gehad, dat was 2 uur marteling. Ik heb vooral geleden bij de buikspieroefening (liggen op een bankje, je benen naar boven opheffen en als je de hoogste punt bereikt, staat iemand klaar om je benen naar beneden te duwen en je mag niet de grond aanraken), iedereen moest 3x20doen maar ik moest nog 15 extra doen omdat ik het niet juist deed :(. Dan had je nog de 5minuten hoge mabu leunend aan de muur, we hadden ons dood geschrokken toen hij de juiste vertaling niet vond voor “nog 3minuten te gaan” , hij zei tegen ons dat we deze oefening nog 3 keer moest doen. Hij lachte zich plat toen hij onze angstige blikken zag.


Volgend dag.

Deze ochtend ben ik opgestaan met een heftige buikspierpijn! Opstaan, lachen, sniezen,.. doen zo zeer! Zelfs deze middagtraining was niet plezant, dankzij mijn buikspierpijn (zelf schoppen doen zeer).
Deze soort training is meer strenger en moeilijker, blijkbaar kent Chang alle kneepje van het vak (of soorten martelingen) want hij heeft in sichahai getraind toen hij jong was.

16:22 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.