09-01-08

9 januari

9 januariverjaardag

normaal hadden mijn klas en de beginnersklas examen op die dag. Iedereen, vooral en vooral mensen van de beginnersklas, studeerden hard. Op die dag zelf, had de lerares van de beginnersklas 2uur vooraf medegedeeld dat haar leerlingen geen examen hadden... gvd!!!! Wat een leuke verjaardagskado. Eerst afgemat worden gevolgd door examen...Blijkbaar waren ze niet “ervaren” genoeg... dus het was alleen mijn klas die de examen nam. Op de examen zelf, wel Nadia en Viktor hebben heel het weekend niks gedaan, dus was ik de enige die met succes slaagde (90%). Voor Nadia enViktor, wel ze hadden meer dan de helft niks ingevuld, zodat de leraar geen moeite deed om hun scores te berekenen.

 

ben een jaartje ouder sigh

Verjaardagfeest en afscheidsfeestje

Omdat er paar vrienden van mij deze week naar huis terugkeren, gaan we een afscheidsfeestje vieren en tegelijk mijn uitgestelde verjaardagsfeestje. Blijkbaar ben ik aan het hoofd als het op organiseren neerkomt....(gewoon omdat ik het idee suggeerde wtf, wat een kado)
Ik heb het volgend gesuggeerd:
buitenlandse en chinese vrienden en wushuleraars uitnodigen voor een diner om 6uur, gevolgd door ktv.
Probleem: veel mensen kunnen niet op tijd zijn omwille hun examen tot 9 bvb of ze moeten vroeger vertrekken omwille voor de examen voor de volgend dag. En ik moet nog een ktvkamer vinden, aiaiaiaiaiaiaiaiaiai


KARMA!!!!

ik dacht dat ik mondeling examen had voor mijn chinees, maar de lerares had er niks over de examens vermeld voordat ik naar hk ging. Maar in het geval, had ik gewoon mijn lessen doorgenomen (niet serieus gestudeerd). Iedereen stond me uit te lachen omdat ik normaal een examen kreeg, maar (this is the part where karma strikes back) de lerares vroeg me één vraag: “wil je een film zien of wil je les hebben?” natuurlijk zei ik dat ik een film wou zien!!!! Aaah ik zat naar de chinese film “the assembly” te kijken terwijl iedereen 3volle uren les hadden en ik mocht vroeger vertrekken :)!!!

17:30 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.