29-12-07

HK avontuur dag 5-6-7

27 december

 strand
voor de eerste keer in een lange tijd zijn we naar het strand geweest. we zijn met de boot vertrokken rond 9uur richting lamma island. Het strand was adembenemend mooi, het water azuurblauw en een koele bries over onze bleke huid.

Beren, Maurits en Adam keerden terug met halfverbrande huid. lol

HK training
He Jing De heeft ons voor de tweede keer gecoacht. Bij hem lag de nadruk meer op de performance, om mensen te entertainen, meer op het uiterlijke vn wushu.
ik heb veel geleerd van hem, het was een effeciente les vond ik.

ook heeeft hij zijn levensverhaal aan ons verteld, het was ..... je kan het niet in woorden vatten, vind ik.

lift
de liften zijn raar hier, de liften dienen hier voor een paar verdiepingen, bvb je moet speciaal naar die lift gaan want deze gaat naar verdieping 2-4-6-9-11-13-15

duur
vergeleken met BJ, hier is een beetje duur. naar de sporthall hebben we de taxi genomen voor 130 dollar, terwijl in BJ het hoogste prijs dat je betaalt is 80yuan en BJ is veel groter dan HK!!!! In BJ kn je al de metro nemen 2yuan (onafhankelijk waar je ook gaat) terwijl in hk is de prijs afhankelijjk waar je eindbestemming is.

Mis beijing
om eerlijk mis ik Beijing. Ik mis de ochtendtraining, de goedkope prijzen, vrienden, de cultuur enzo. Hk is wel leuk om te  bezoeken mar het is zo druk :(

Mode
de mensen hier zijn echt modeslaafs. een voorbeeldje: het is hier warm, altijd rond de 25 graden en zo en de meisjes hier lopen met winterkleren....wtf?
soms voel ik me onder druk gesteld door de dunne meisjes die mooie kleren dragen. ook een reden wrm ik bj mis, daar konden ze niet schelen.

28 december

lantau island
gisterem de big buddha gezien :) 2 uur reizen om daar te geraken en weer 2uur reizen om thuis te geraken. het meest frusterend eraan is, is dat hk zo petite is!!!!

hebben tommy gezien :)

29 december

normaal haddn we training om3u, maar blijkbaar is er geen plaats in de traininghall. We konden trainen om 5h maar women you shir (we hadden al dingen te doen om 5h)

nu ff studeren voo mijn examen

 

10:08 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.