15-12-07

15 december

15 december


verjaardagfeestje

Donderdag nodigde Xue Jun's klasgenote Beren en ik uit voor haar verjaardagfeestje. Zijn klasgenoten waren beleefd, speels en vrijgevig met complimenten. Ze gaven mij en Beren de meeste tijd complimenten, bijvoorbeeld tegen mij zeiden ze dat mijn ogen groot waren en dat het een mooie eigenschap is.
Voor alles willen ze individueel het glas opheffen, bijvoorbeeld “gelukkig verjaardag, proost”, “aah omdat het de eerste keer is dat je met ons eet, proost” dus we hebben ongeveer 15keer getoost voor deze 2 redenen. Ik zou zeggen dat het het goedkoopste excuus is om vlug dronken te worden, alhoewel de raarste toost was “ aaaah, degene die softdrinks drinken, proost”.

Meer en meer sta ik onder de indruk van de sterke vriendschap tussen de Chinezen.


Kerstdiner

ter aangelegenheid voor de komende dagen en omdat Zack en Jerry volgend week naar huisgaan, hebben we gisteren kerstdiner gehad bij de “passend” restaurant “Kro's Nest”, waar ze gigantische pizza's serveren. Jammer dat mijn vriendje niet kon opdagen, omdat hij training heeft, maar gelukkig kon hij ons daarna gezellen bij “Pepper Bar”, waar hij voor de eerste keer cocktails uitprobeerde en waar onze hoofddoel was om Beren voor het eerste keer dronken te maken. Lol

Tenslotte hebben we een club bezocht,waar Nigel en Maurist Jun en Beren dronken voerden en de taxi daarna genomen omdat Beren en Xue Jun niet meer recht konden lopen waar de nuchtere ik hen moest begeleiden.


Geluierd

was een beetje moe van gisteren, dus heb ik de rest van de dag “nuttig” besteed, namelijk “Monk” gekeken, tesamen met Maurits

10:54 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.