10-12-07

10 December

10 december

 Sneeuw

vandaag heb ik me overslapen. Ik werd wakker om 7h50 en liep vliegensvlug naar de badkamer om mijn tanden te poetsen en heb mijn kapsel vervloekt omdat het  een "bad hair day" voorspelde voor vandaag. Beren kwam in en zei dat ik naar buiten moest kijken.
Ik dacht, waarom zou ik de moeite doen, ik was in de haast.  Nadia voegde eraan toe dat er vandaag iets magisch was gebeurd. Ik vond haar beschrijving verdacht en keek vlug naar buiten... SNEEUW!!!!

 

training

Zhao QIng Jian was daar, veel basisoefeningen.

 Basketbal

door de intrede van Yao Ming bij de NBa, is basketbal meer en meer populair

 

Luc Bendza

 

gisteren heb ik Luc ontmoet, het was leuk om hem weer te zien.  Ik sta altijd versteld hoeveel talen hij vloeiend kan spreken: Chinees,Frans en Engels.Hij heeft een vriend meegebracht die ook van Belgie kwam( Wallonië). Voordat ik het besefte, praatten we in 3 talen door elkaar. Hij bracht ons naar een Japans restaurant, blijkbaar is hij daar een vaste klant.
Een anekdote:lang geleden liet hij de ober geloven dat hij zijn prive jet op tijd moet inhalen waardoor geen tijd had om te wachten op zijn maaltijd, waardoor de arme sukkel alles haastig deed om hem te serveren. Everytime she fells for it,  maar na een lange tijd had ze het door dat het maar een grap was.Tong uitstekend

09:02 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.