10-11-07

8 November


8 november


Brain drain

meer en meer buitenlanders beginnen lessen over te slaan wegens vermoeidheid,kwetsuren en ook een “beetje” uit luiheid. Soms train ik alleen voor changquan of er is niemand daar voor nan quan.


Apetite

mijn eetlust keert terug!!!!! Vandaag trakteerde Jason mij op een ijsje omdat ik zijn bord heb leeggeten...(dus ik had mijn gerecht,kommetje soep en half zijn gerecht) lol Tommy was serieus toen hij zei dat mij wou inschrijven voor een pizzawedstrijd (een gigantische pizza dat je binnen 2 uur moet opeten).


Chinees

van alle vragen die ik ooit gehoord heb, vind ik deze het bizarste. Elke keer als ik nieuwe Chinese mensen ontmoet, vragen ze dan of ik van Korea of Japan ben... Of ze zeggen hoe dat het komt dat ik op een “zhong guo ren” lijkt....maybe because I am ???


resultaten van de medische checkup

ben gezond, nu nog mijn visa regelen


beihang training

wat ik leuk vind aan de training in beihang, is dat het niet altijd taolu, wushuvormen,basisoefeningen, sprongen zijn, maar ook krachttraining, sprinten,enzo


restaurant

Nadia, Adam en ik hebben in het restaurant “Merry Home” gegeten, het was wel goedkoop maar niet lekker... My favourite is the noodlebar, hmmmm corncakes....


10 november


ontbijt

heb mijn perfecte ontbijt ontdekt: brood,banaan en gecondenseerd melk. Jammie!!!!


forbidden city

deze keer bezocht met Mauris,Tommy, Beren en Xue Jun. Bummer dat er zoveel mensen zijn... wel mooi weer :) ga straks foto's uploaden... na avondeten (hotpot)

10:50 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.