21-10-07

21 Oktober

21 Oktober


Beida en KFC

gisteren ben ik langs gegaan bij beida. (= Beijing Universiteit, de oudste in Beijing) Het was indrukwekkend. De gebouwen waren van die typische chinese oude gebouwen (en mensen leven daar in...) terwijl op mijn campus alles modern en saai is. Tommy, Nadia en ik hebben de Cultural Festival gecheckt. Tommy voelde zich “thuis” bij Zweden, Belgie was er niet, Hawaii was er niet , alleen USA. Nederland was normaal... We zijn dan weggegaan rond 13h en op zoek geweest naar een KFC. Hmmm god I miss french fries. Daarna heb ik 3uur geslapen, vervolgens les met Lin Laoshi. Mijn eerste Taichi les. Mijn knieen doen zeer...Bezoekje aan de dokter (kan bing)

Vandaag ging ik met Nadia naar de internationaal SOS. Het zag uit als een typische westerse kliniek. De dokter zei ik dat ik een hart van een loper had, which is good and healty :), maar de kosten voor de dokter en medicijnen waren duur!! veel duurder dan in Belgie. Ik hoop dat de verzekering het dekt. Ik moest 756yuan betalen! ( minder dan 80euro)


Winkelen

ons plan voor vandaag was dat we gingen shoppen (Tommy, Nadia, Mark en ik), maar Nadia was ziek en vooral lui (lol), waardoor Mark en ik 3uren haar proberen te overtuigen. Daarna gingen we lunchen in de noodlebar, we keerden dan terug naar Tommy om te winkelen, but no he was lazy. So we didn't do much today. Eigenlijk heb ik leren tekenen van Mark, so that's a good thing. Heb dan weer geslapen hmmmm


Laundry

aangezien dat de wasmachine maar half werkt en alleen op koud water wast, heb ik daarjuist mijn was met mijn eigen handen gewast. Intensief, hey if you want to get it clean, work for it!


Chocolade

just tasted the most disguisted chocolate in my life. It's a wannabe chocolate!!!! mis chocolade en engelse thee, koeken, etc... I really need to know my adress, so ppl can send me stuff!!!

17:16 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

.................


noodle bar?? :D

Gepost door: Maxim | 22-10-07

wel, noodle restaurant, maar noodle bar was een meer "catchy" naam.....

Gepost door: fong moon lie | 23-10-07

De commentaren zijn gesloten.