11-10-07

11oktober

11oktober


vandaag een afscheidsdiner voor stef met chang,shau en xin laoshi. Het was wel komiek op de eerste zicht. Voor de neus van hun leraar, gedroegen ze allemaal hun best. Maar eenmaal dat de leraar weg was, bier, bier, bier,bier en sigaretten. Ik heb niet gedronken (peach juice hmmm) en gerookt, i just don't really understand. But like Shao said serieusly : “everybody must drink!”, i thought it was funny hearing the words coming from a top athlete.

Dat Belgie nog steeds geen regering heeft, is groot nieuws hier. Xin loashi heeft ergens in de chinese krant gelezen dat Belgie in 2 splitst of zoiets... what the hell is happening in Belgium?


Vandaag 2 trainingen gehad, ben moe.... ga slapen.


Het verschil tussen capital college training en beihang training is dat ze op capital college je veel leren en op beihang wordt er meer gecoacht en veel voorbeeldleerlingen. I like both of them.


Weetje, this dorms really sucks! We hadden meer dan 24h geen water! Nu hebben we wel water maar geen heet water. I haven't showered yet, not even after 2 training sessions. God i'm so dirty.Normaal kijk ik video's op dit late uur met paar vrienden, but i'm so tired. Wo hen kun!


Okay it makes me realizes i can go on like this: “hey today i had 2 training it was really hard, blablablablabla” hmmm moet een beetje inventief zijn....


still miss the smog free sky of belgium and its chocolate!!!!


things i missed besides family and friends


  1. smog free sky.

  2. Chocolate

  3. veilig verkeer

  4. TOILETTEN

  5. Melk en cornflakes tijdens ontbijt

  6. strips

  7. frieten

  8. wikipedia

  9. .... still thinking

18:12 Gepost door Moon Lie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Belgische chocolade? De term bestaat nog steeds. Geen paniek ik mag mezelf nog steeds Belg noemen, de staat België bestaat nog steeds en er zijn jammer genoeg nog steeds 3 regeringen om een populatie van, och god, 11 miljoen mensen te regeren ( 1 volstond blijkbaar niet ). Ik denk ook niet dat België zal splitsen in deze 'regering' het zou economisch gewoon een blunder zijn van jewelste en het zou volgens mij ook voor heel wat onrusten zorgen.
Onze politiciens zijn een tijdje terug gestopt met babbelen over de verdeling van een kieskring ( het befaamde brussel-halle-vilvoorde verhaal ) heel de Belgische bevolking doesn't give a shit maar het gaat hier om stemmen en zetels in regeringsposities dus héél interessant voor de doorsnee politicus. Waar zijn ze nu wel over bezig zijn is justitie, even afwachten als ze daarover overeen kunnen komen.

Gepost door: Paul | 12-10-07

geen pedia?:O Ik volg dit allemaal niet maarja. Alles lost zichzelf op als altijd. Zie ook: "studeren voor examens? yeah right!" *haha*
Maar geen wikipedia? OMG :O Ik kan me dat nog maar met moeite inbeelden want nu ik eraan denk zit ik soms uren aan één stuk random topics te lezen(meestal anime).

Gepost door: Jerreuh! | 18-10-07

De commentaren zijn gesloten.